Meunier ruziet met 'ondankbaar' en 'laf' Paris Saint-Germain

Meunier ruziet met 'ondankbaar' en 'laf' Paris Saint-Germain

10 augustus 2020 – Thomas Meunier en Paris Saint-Germain gaan op vervelende wijze uit elkaar. De Belg, die transfervrij overstapte naar Borussia Dortmund, heeft nog eens de vuile was buiten gehangen nadat beide partijen elkaar eerder ook al in de haren vlogen.Dat Meunier het restant van de Champions League niet meemaakt, loopt als rode draad door de discussies. "Ik ben bij Dortmund gaan smeken om me nog te laten spelen met PSG", zegt Meunier tegen RTBF. "Aan de telefoon vroeg Leonardo (technisch directeur PSG, red.) me of ik nog klaar was om in de Champions League te spelen. honderd procent, heb ik hem geantwoord."

Lees terug: PSG weerlegt kritiek Meunier: "Nooit respectloos behandeld"

Volgens Meunier vonden de PSG en Dortmund geen overeenstemming. "Ik lees in de pers dat ik niet wilde verlengen bij PSG, dat het mij niet interesseerde. Qua communicatie is dat toch een beetje ondankbaar. Dat er geen akkoord werd bereikt tussen de twee clubs, betekent absoluut niet dat ik weigerde om tijdelijk te verlengen. Er was gewoon geen akkoord tussen de clubs. Er kwam dus zelfs geen voorstel."

Meunier doet ook uit de doeken dat hij in de laatste dagen van zijn contract niet meer welkom was bij PSG. "Ik mocht er niet meer trainen. Dat was verbijsterend voor mij. Ik moest zelfs op de hoogte gebracht worden door mijn makelaar, die vertelde dat er een brief was uit Parijs. Dat vond ik toch laf. Ik mocht mijn ploeggenoten niet meer zien, want Leonardeo wilde niet dat ik bepaalde gedachten in hun hoofd zou inprenten. Plots lijkt het alsof je aan de pest lijdt, terwijl altijd correct bent geweest naar de club."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 27 september 2020

  2. zaterdag 26 september 2020