Snoei: "Die jongens staan er conditioneel belabberd voor"

10 augustus 2020, 09:04

De Graafschap heeft nog een lange weg te gaan. Mike Snoei verlangt versterkingen en de spelers die al naar Doetinchem kwamen, staan er volgens de trainer conditioneel slecht op. Tegelijkertijd staat over drie weken de seizoensouverture tegen FC Den Bosch op het menu. Gisteren (zondag) verloor De Graafschap een oefenduel met FC Volendam (1-2)

Snoei wil een opvolger voor Branco van den Boomen, die naar Toulouse is vertrokken. "Peter Hofstede (technisch manager, red.) heeft huiswerk te doen", zegt Snoei tegen De Gelderlander. "Hij was onze beste speler. Ik vind niet dat hij een goede keuze heeft gemaakt om naar Toulouse te gaan. Ik had hem liever naar FC Utrecht of Willem II zien gaan. Ik vind deze stap minder geslaagd. Ik had gehoopt dat hij nog een jaar bij ons zou blijven. Maar misschien ben ik te veel een romanticus. Dit is de voetballerij, spelers kiezen voor zichzelf."

De Superboeren haalden al wel Danny Verbeek, Elmo Lieftink, Joey Konings, Julian Lelieveld, Rick Dekker en Rody de Boer naar de Vijverberg. Lieftink, Konings en Verbeek staan er conditioneel belabberd voor. Die jongens zijn al in mei gestopt met trainen en moeten heel hard aan het werk. Ik laat ze al extra trainen. En ook Rick Dekker is nog niet wedstrijdfit. Maar hij wordt voor ons een belangrijke speler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen