'Liverpool haalt voormalig Willem II'er Tsimikas'

9 augustus 2020, 19:51   Bijgewerkt: 9 augustus 2020, 23:09

Oud-Willem II'er Kostas Tsimikas (op archiefbeeld) gaat een fraaie transfer maken. De Griekse linksback verruilt komende week Olympiakos Piraeus voor Liverpool, verzekeren Engelse media. De kampioen van Engeland haalt hem als stand-in voor Andy Robertson. Ook Willem II pikt een graantje mee van de aanstaande transfer.

Liverpool zocht een waardige vervanger voor Robertson, die afgelopen seizoen slechts twee competitieduels miste. In die beide wedstrijden moest Jürgen Klopp improviseren en speelde James Milner als linksback. Voor komend seizoen had Liverpool aanvankelijk Jamal Lewis van Norwich City in het vizier. Maar het prijskaartje van ruim twintig miljoen euro vonden The Reds te gortig.

Vervolgens kwam Liverpool uit bij Tsimikas. De verdediger maakt bij Olympiakos een uitstekende indruk. Bovendien is hij minder duur dan Lewis. Liverpool betaalt naar verluidt circa 13 miljoen euro. Volgens het Brabants Dagblad krijgt Willem II in de vorm van een solidariteitsbijdrage zo'n 80.000 euro op de rekening gestort. In het seizoen 2017/18 speelde Tsimikas op huurbasis voor de Tricolores.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen