PEC Zwolle geeft zege op AZ vervolg met overwinning in Almelo

9 augustus 2020, 18:57

PEC Zwolle heeft opnieuw een oefenzege geboekt. Na de overwinning op AZ (0-1) werd ook Heracles Almelo geklopt. Sam Kersten maakte zondagmiddag in Almelo het enige doelpunt: 0-1. PEC-trainer John Stegeman zag wel aanvoerder Bram van Polen geblesseerd uitvallen.

Beide ploegen creëerden kansen, maar bleek PEC net even iets scherper voor het doel. Vijf minuten voor de rust frommelde Kersten een vrije trap van Dean Huiberts over de lijn. In de tweede helft kreeg Heracles twee grote mogelijkheden, maar had Xavier Mous knappe reddingen in petto. In het restant kon PEC de zege over de streep trekken.

Tot genoegen van Stegeman maakten jeugdspelers Marc-Olivier Doué (19) en Samir Lasgir (17) een goede indruk. Doué verving de geblesseerde Van Polen al na een half uur. Lasgir kreeg nog een kans om zijn optreden te belonen met een doepunt, maar hij vond Michael Brouwer op zijn pad. Aan de zijde van Heracles debuteerden aanwinsten Luca de la Torre en Marco Rente. Ook kreeg proefspeler Hüseyin Bulut speeltijd. Sinan Bakis, de opvolger van Cyriel Dessers, sluit woensdag pas aan bij zijn nieuwe club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen