Advocaat vindt drieduizend fans in Kuip 'overtrokken'

9 augustus 2020, 17:43

Dick Advocaat vindt het overdreven dat slechts drieduizend Feyenoord-fans de oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam konden bijwonen. Ook stoorde de oefenmeester zich aan de uitspraken van premier Mark Rutte, die deze week zijn beklag deed over zingende supporters tijdens een open training in De Kuip.

"Ik was blij dat er mensen waren. Maar als op het strand twintig, dertigduizend strand kunnen zitten en op De Dam vijftienduizend, kunnen er in een stadion van vijftigduizend ook wel tienduizend zitten op twee meter van elkaar", zegt Advocaat tegen FOX Sports. "Daar hoef je geen geleerde voor te zijn om dat uit te rekenen. Ik vind het zwaar overtrokken, in zo'n groot stadion." Ook ging Advocaat in op de uitspraken van Rutte. "Tijdens die open training is er twee, drie minuten iets geroepen en dan wordt dat eruit gehaald, terwijl iedereen uit elkaar zat."

Het optreden van zijn ploeg stemde Advocaat tevreden. Feyenoord won eenvoudig met 3-0 van de stadsgenoot. De Kleine Generaal zette ook jongelingen Marouan Azarkan en Jordy Wehrmann aan het werk. "Azarkan is een jongen met mogelijkheden en dreiging. Hij passeert makkelijk. Jordy pakte het ook op. Maar we zijn net bezig. Laten we nog maar even wachten met zeggen hoe goed iedereen is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen