'De Ligt maanden langszij door operatie aan schouder'

9 augustus 2020, 11:51

De wedstrijd tegen Olympique Lyon is voorlopig de laatste geweest van Matthijs de Ligt bij Juventus. De centrumverdediger kampt al lange tijd met een geblesseerde schouder, maar speelde daar door de grote belangen nog mee door. Nu is het tijd om onder het mes te gaan. Het kan echter maanden duren voordat hij weer terug is.

Sinds november ondervindt De Ligt al hinder van zijn schouder. Op 19 september gaat de Serie A weer van start. "Voor het nieuwe seizoen wil ik de problemen met mijn schouder verhelpen. Ik denk dat het geopereerd wordt", zei De Ligt eerder al tegen Mediaset. "Ik richt mij erop zo snel mogelijk fit te worden. Het zal enige tijd duren voordat ik volledig ben hersteld."

Het gaat inderdaad enige tijd duren, want volgens Tuttosport zal De Ligt maanden uit de roulatie zijn. Die krant voorspelt dat de Nederlander pas in november weer fit is, wat betekent dat hij drie maanden zal moeten revalideren. Hij mist dus sowieso de eerste periode van het nieuwe seizoen onder de nieuwe trainer Andrea Pirlo. Ook de interlands van Oranje in september gaan aan zijn neus voorbij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen