Arthur Melo mocht Camp Nou niet in voor duel met Napoli

9 augustus 2020, 09:01

Er is zaterdag een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het treurige verhaal van Arthur Melo bij FC Barcelona. De middenvelder vertrekt na het seizoen naar Juventus en sinds die deal bekend is, leeft hij op gespannen voet met zijn huidige club. Zaterdag werd hem de toegang van Camp Nou ontzegd voor het duel met Napoli.

Sinds bekend is dat Arthur naar Juventus zal vertrekken, leeft de 23-jarige middenvelder in onmin met Barcelona. Hij liet de club weten niet meer voor Barcelona uit te willen komen, terwijl de club hem nu goed had kunnen gebruiken door de schaarste op het middenveld. Arthur verbleef de afgelopen weken in Brazilië en had weinig contact meer met de spelers en leiding van Barcelona.

Zaterdag wilde hij zich melden voor de wedstrijd tegen Napoli, maar werd hem de toegang ontzegd. Dat had te maken met het feit dat zijn naam niet op de lijst van aanwezigen stond. De coronaregels schrijven voor dat alleen mensen die op de lijst staan het stadion mogen betreden. Zonder Arthur won Barcelona met 3-1 van Napoli, waardoor het in de kwartfinale tegen Bayern München gaat spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen