NAC zet streep door oefenduel door coronabesmettingen

8 augustus 2020, 23:18

NAC Breda is de volgende club in het rijtje met bevestigde coronabesmettingen. De Eerste Divisie-club heeft twee spelers met een positieve test, daardoor is er een streep gezet door de oefenwedstrijd. Ook het trainingskamp is per direct beëindigd door de voetbalclub. Om wie het gaat in de staf of selectie, is nog onbekend.

Dat heeft NAC Breda bekend gemaakt. De voetbalclubs worden continu getest op de aanwezigheid van het coronavirus, dat tot dusver niet aanwezig was in de selectie van NAC Breda. De laatste tests voor de oefenwedstrijd brachten echter twee besmettingen aan het licht, waardoor er een streep gaat door het restrende programma van dit weekend.

'Uit deze test zijn twee positieve testen teruggekomen. Om deze reden kan de wedstrijd tegen FC Dordrecht geen doorgang vinden. Omwille van de AVG-wetgeving en de privacy zal NAC niet bekendmaken welke personen dit zijn', schrijft de club in het statement. Eerder werden ook bij onder andere ADO Den Haag, Feyenoord, Jong AZ en Jong FC Utrecht een positieve test afgelegd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen