Madueke en Dumfries blij met aanvallende speelwijze PSV

8 augustus 2020, 22:16

PSV-aanvaller Noni Madueke is blij met de hattrick die hij zaterdag produceerde namens PSV. De spits maakte een hattrick en nam zo de volledige productie van de Eindhovenaren voor zijn rekening. Het talent (18) merkt dat de nieuwe manier van spelen vooralsnog werkt. "We geven vol gaf, ja. Dat is goed en verfrissend."

Dat vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. "Aanvallend voetbal is sowieso geweldig. Daar houd ik van", stelt Madueke, die het wel zwaar had tegen SC Verl. "Het was erg heet. Het was moeilijk om te drukken en te blijven gaan, dat hoort ook bij de voorbereiding." Naar eigen zeggen was het laatste doelpunt de mooiste van de drie, omdat hij die met zijn verkeerde been afrondde.

Aanvoerder Denzel Dumfries sloot zich aan bij de woorden van Madueke: de back gaf bij het eerste doelpunt de assist en zag ook soms de aanvallende intenties van de Eindhovenaren.  "Je moet aanvoelen op welk moment je kunt doorpakken en druk kunt zetten. In die fase dat het lekker liep, gaf het een heerlijk gevoel. Het vergt veel van jezelf. Lopen, coachen, praten en bezig zijn met elkaar. Als een iemand niet meedoet, maakt hij het een ander moeilijk", merkte de captain op. Over Madueke: "Als hij fit blijft, gaan we van hem nog mooie dingen zijn. Het is duidelijk dat hij eraan komt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen