Schmidt complimenteert talenten Madueke, Teze en Júnior

8 augustus 2020, 19:21

PSV-trainer Roger Schmidt is onder de indruk van de talenten van de Eindhovenaren. Hattrickmaker Noni Madueke, Jordan Teze en Mauro Júnior kregen onder andere de complimenten van de Duitse coach, die met zijn elftal het eerste oefenduel met 0-3 won bij SC Verl. "Ondanks de hitte zag ik veel motivatie. Zeker voor rust hadden we goede momenten en maakten we een aantal mooie goals."

Dat zei de oefenmeester tegenover het Eindhovens Dagblad. Mauro Júnior speelde op de ongewone positie als linksachter, maar deed dat naar tevredenheid van Schmidt. "Mauro is een speler die aan de bal goed functioneert, in de een tegen een sterk is en keihard werkt. Voor hem was het geen probleem om daar te spelen", aldus Schmidt, die ook content was met Teze, die juist als centrale verdediger uit de voeten moest.

Lees ookMadueke helpt PSV met hattrick aan eerste oefenzege

Ook Madueke – maker van de glaszuivere hattrick en daarmee de volledige productie van PSV voor zijn rekening nemend – kreeg complimenten. "Hij maakte al veel goals in de training. Hij voelt zich prettig helemaal voorin en hoeft dan niet als buitenspeler te fungeren", aldus Schmidt. "Over zijn mentaliteit ben ik ook te spreken. Hij vecht voor zijn plek in het team en weet situaties vaak goed te lezen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen