Protesterend AZ wacht nog steeds op uitsluitsel van UEFA

8 augustus 2020, 16:30

AZ wacht nog steeds op duidelijkheid van de UEFA over het protest tegen de Europese ticketverdeling in Nederland. Komende maandag wordt er al geloot voor de tweede voorronde van de Champions League, waar AZ normaliter instroomt. Afgelopen maandag sloot de inschrijving voor de Europese toernooien.

AZ-directeur Robert Eenhoorn heeft aan Voetbal International laten weten dat men in Alkmaar nog in afwachting is van een bericht van de UEFA. De Alkmaarders menen recht te hebben op het Champions League-ticket van Ajax, omdat het onderling resultaat beter is. De kans is zeer groot dat AZ ook bij de Europese voetbalbond bot vangt. In dat geval kan sporttribunaal CAS nog ingeschakeld worden.

Het is ook allemaal erg kort dag, want maandag gaat AZ al in de koker voor de tweede voorronde van het miljardenbal. De ploeg van Arne Slot wacht een enkel duel met Besiktas, Rapid Wien of Viktoria Plzen. Op 25 of 26 augustus speelt AZ tegen een van deze drie clubs. In totaal moet AZ drie voorrondes overleven om het hoofdtoernooi van de Champions League te bereiken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen