Spoorboekje: oefenduel Feyenoord, 'Gio' in actie en Anderlecht

9 augustus 2020, 07:00   Bijgewerkt: 8 augustus 2020, 23:51

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 9 augustus.

Wedstrijden

Guangzhou R&F - Jiangsu Suning (14.00 uur)

Giovanni van Bronckhorst snakt als trainer van Guangzhou R&F naar zijn eerste overwinning. Na nederlagen tegen Shenzhen (3-0) en Guangzhou Evergrande (5-0) vertoonde zijn elftal midweeks beterschap tegen Henan Jianye (1-1). In Jiangsu Suning treft Gio de nummer twee van de competitie. Jiangsu behoort doorgaans ook tot de betere ploegen van China. Van Bronckhorst mag dus opnieuw aan de bak.

Feyenoord - Sparta Rotterdam (14.30 uur)

Voor het eerst deze voorbereiding speelt Feyenoord een oefenwedstrijd. In een zeer beperkt gevulde Kuip speelt het elftal van Dick Advocaat tegen stadgenoot Sparta Rotterdam gelijk een leuk affiche. Zet de Kleine Generaal aanwinsten Mark Diemers, Bryan Linssen en Christian Conteh gelijk aan het werk?

KV Mechelen - Anderlecht (18.15 uur)

Toen Anderlecht vorig seizoen eindelijk op stoom raakte, legde het coronavirus de Belgische competitie plat. Vanavond begint paars-wit aan het nieuwe seizoen en hoopt de club uit Brussel de ingezette lijn door te trekken. De 34-voudig kampioen van België mikt op een top-drie klassering. De uitwedstrijd tegen KV Mechelen is gelijk een mooie test. 

Voetbal op tv

12.15 uur: FC Dordrecht - NAC Breda, FOX Sports 1 - live verslag van oefenduel

14.30 uur: Feyenoord - Sparta, FOX Sports 1 - live verslag van oefenduel

14.30 uur: De Graafschap - FC Volendam, FOX Sports 2 - live verslag van oefenduel

16.45 uur: Heracles Almelo - PEC Zwolle, FOX Sports 1 - live verslag van oefenduel

18.10 uur: KV Mechelen - Anderlecht, Ziggo Sport - live verslag uit Pro League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen