Eerste oefenduel Willem II afgelast wegens coronageval

8 augustus 2020, 12:42

De selectie van Willem II is opnieuw getroffen door het coronavirus. Een speler is positief getest op COVID-19 en daarom moet er een streep door de oefenwedstrijd van zaterdagmiddag tegen IJsselmeervogels. Aan het begin van de voorbereiding hadden de Tilburgers ook al te maken met een coronageval.

Willem II laat weten dat IJsselmeervogels naar aanleiding van de positieve test niet wil afreizen naar Tilburg. De positieve test kwam aan het licht na een tweede testronde. 'De speler in kwestie had geen symptomen of klachten en is per direct in thuisquarantaine gegaan', communiceert Willem II. 'Zijn situatie wordt volgens protocol nauwlettend door de club gemonitord. Selectiespelers, stafleden en overige medewerkers van Willem II worden volgens protocol preventief getest.'

Voor Willem II was de oefenwedstrijd tegen de Tweede Divisie-club de eerste in de voorbereiding. De eerstvolgende bevestigde oefenwedstrijd staat voor komende vrijdag tegen VVV-Venlo gepland. Vorige week dinsdag startten de Tricolores aan de voorbereiding. Toen werd er ook een coronageval gemeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen