Toornstra ergert zich aan 'massaal egoïstisch' gedrag

8 augustus 2020, 10:02

Jens Toornstra ergert zich aan het gedrag van mensen in coronatijd. De maatschappelijk betrokken Feyenoorder kan slecht over beelden van demonstraties en volgepakte stranden. "Mensen die doen alsof er niets aan de hand is in de wereld; daar kan ik me echt behoorlijk druk om maken, ja", zegt de 31-jarige middenvelder.

"Dan denk ik: weet je wel wat jullie met jullie gedrag veroorzaken bij anderen?", zegt Toornstra in het Algemeen Dagblad. "Neem die groep verstandelijk beperkten, waar mijn moeder mee werkt. Die hebben dus maanden opgesloten gezeten vanwege corona, hè. Die konden en mochten niks, terwijl het buiten dertig graden was."

Dat mensen vervolgens bewust de massa opzoeken, stoort Toornstra enorm. "Ondertussen zie je mensen vrolijk met elkaar demonstreren op een veel te vol plein. Begrijp me niet verkeerd, hoor. Ik zit zelf ook niet hele dagen thuis, eet ook weleens in een restaurantje, ben echt geen heilige. Maar dat massale egoïstische gedrag, dat puur alleen naar jezelf kijken; daar kan ik heel slecht tegen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen