Varane moet door het stof: "Nederlaag is mijn schuld"

8 augustus 2020, 09:48   Bijgewerkt: 8 augustus 2020, 11:25

Raphaël Varane moet door het stof voor zijn kapitale fouten tegen Manchester City. De verdediger van Real Madrid stapte na de 3-1 nederlaag en de bijbehorende uitschakeling in de Champions League vrijwillig naar de pers om zijn zegje te doen. "Ik wil mijn gezicht laten zien, want de nederlaag is mijn schuld", aldus de schuldbewuste Fransman.

Varane leidde vrijdagavond de vroege voorsprong van City in. Op de achterlijn van de zestien liet hij zich de bal afsnoepen en opende Raheem Sterling de score. Bij de 2-1 van de thuisploeg blunderde Varane andermaal. Een mislukte kopbal op Thibaut Courtois werd onderschept door Gabriel Jesus en liep dat ook desastreus af.

"Ik moet de verantwoordelijkheid dragen", zegt Varane tegen Movistar. "We hadden ons goed voorbereid, maar de fouten worden afgestraft. Ik ben verdrietig, ook voor mijn teamgenoten. Ik waardeer de steun van hen, dit is mij niet vaak overkomen. Hier zijn geen verklaringen voor. Soms hoef je niet veel te praten. Iedereen beseft hoe ik mij voel en dat moet ik ondergaan. Karakter is nodig om sterker terug te komen. We hebben verloren en ik heb gefaald."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen