Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Italiaanse media voorspellen ontslag voor Sarri: 'Adieu'

Italiaanse media voorspellen ontslag voor Sarri: 'Adieu'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 augustus 2020 – Maurizio Sarri moet vrezen voor zijn baan als trainer van Juventus. De clubleiding gaat na de uitschakeling in de Champions League afgelopen seizoen evalueren. Italiaanse media rekenen op een ontslag van de trainer, die pas zijn eerste jaar in Turijn achter de rug heeft. Juventus moest in de achtste finale van het miljardenbal buigen voor Olympique Lyon.

Corriere dello Sport weet zeker dat Sarri zijn koffers kan pakken. 'Adieu Maurizio', kopt de krant zaterdagochtend. Tuttosport drukt zich in vergelijkbare woorden uit: 'Sarri out'. La Gazzetta dello Sport is iets milder voor de trainer. 'Sarri in gevaar', staat op de voorpagina van de roze sportkrant.

Voorzitter Andrea Agnelli kon niet met zekerheid zeggen dat Sarri zijn baan behoudt. "Dit seizoen was bitterzoet", zegt de preses tegen Sky Sport Italia. "Het is een moeilijk jaar geweest. De negende landstitel op rij is een geweldig resultaat. De Champions League is natuurlijk teleurstellend verlopen voor ons. Ik heb eerder gezegd dat de Champions League een droom was, nu moet het een doel worden. We gebruiken komende dagen om te evalueren en te kijken hoe we volgend seizoen verder gaan."

Sarri kan niets anders dan afwachten. "Ik denk niet dat de clubleiding een besluit neemt op basis van één wedstrijd. Ze gaan het hele seizoen evalueren. Ik heb een contract en dat respecteer ik. Als ik de enorme teleurstelling van de uitschakeling wegneem, ben ik erg blij met mijn team. De spelers toonden karakter en gaven alles."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd