De Ligt wil herstellen van blessure en rekent op operatie

8 augustus 2020, 08:55

Matthijs de Ligt wacht een operatie. Al maandenlang kampt de verdediger van Juventus met schouderproblemen. Na de uitschakeling in de Champions League is het de bedoeling dat de oud-Ajacied onder het mes gaat. Sinds november ondervindt De Ligt al hinder van zijn schouder.

Op 19 september gaat de Serie A weer van start. "Voor het nieuwe seizoen wil ik de problemen met mijn schouder verhelpen. Ik denk dat het geopereerd wordt", zegt De Ligt tegen Mediaset. "Ik richt mij erop zo snel mogelijk fit te worden. Het zal enige tijd duren voordat ik volledig ben hersteld."

Voor de Nederlander zit het lange seizoen er nu echt op. In de achtste finale van de Champions League tegen Olympique Lyon viel gisteren (vrijdag) definitief het doek. Na de 1-0 nederlaag in Frankrijk was de 2-1 zege in Turijn onvoldoende. "Ik voel me slecht, wij zijn sterker dan Lyon. Maar in beide wedstrijden hebben we het heel moeilijk gehad."Onderaan de streep heeft Juventus een teleurstellend seizoen achter de rug. De Ligt: "We zijn blij met de landstitel, maar teleurgesteld dat we de bekerfinale verloren en zijn uitgeschakeld in de Champions League."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen