Manchester City langs Real Madrid dankzij falende Varane

7 augustus 2020, 22:53

Manchester City staat in de kwartfinale van de Champions League. Na de 1-2 zege in Madrid ging het vrijdagavond tegen Real moeilijker dan vooraf wellicht werd gedacht, maar het kreeg tot twee keer toe de helpende hand van Raphaël Varane, die hoogstpersoonlijk meehielp aan de ondergang van de Madrilenen. Zijn fouten werden De Koninklijke fataal: 2-1.  

Na de 1-2 nederlaag in eigen huis en het feit dat Sergio Ramos geschorst was voor de return, was de missie van Real Madrid al moeilijk. Maar toen Raphaël Varane binnen tien minuten ongelofelijk de fout in ging in de opbouw en Gabriel Jesus vervolgens Raheem Sterling uiterst simpel in staat stelde om de score te openen, leek de return een formaliteit te worden.

Daardoor was het weer volledig een wedstrijd, ondanks dat Manchester City via onder andere Phil Foden een grote kans miste. Maar toen Varane opnieuw onbegrijpelijk in de fout ging twintig minuten voor het einde, was het geloof verdwenen bij de bezoekers. Ditmaal kopte de Franse verdediger een bal te zacht terug naar Thibaut Courtois, die daarom volledig kansloos was en Jesus zag scoren. 

Zodoende wordt Real Madrid voor het tweede jaar op rij in de achtste finales van de Champions League uitgeschakeld, de eerste keer ooit dat Zinedine Zidane als manager uit het miljardenbal gegooid wordt. Al kan het daarvoor de schuld ditmaal grotendeels neerleggen bij verdediger Varane, die City een heel eind op weg hielp. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen