Koppers (28) hangt schoenen aan de wilgen na blessureleed

7 augustus 2020, 22:10

Dico Koppers (28) is profvoetballer af. De vleugelverdediger zat na zijn vertrek bij Almere City FC zonder club, maar gaat niet meer op zoek naar een nieuwe werkgever. Mede vanwege het zware blessureleed van de laatste jaren, zet hij al op jonge leeftijd een punt achter zijn loopbaan. Wel blijft hij actief in de voetbalwereld.

'Na 10 jaar profvoetbal heb ik besloten om voor nu een andere weg in te slaan', schrijft hij op zijn instagrampagina. 'Voor velen misschien verrassend, maar voor mezelf niet. De laatste jaren heeft het me vooral veel energie gekost en het plezier werd steeds minder. Door meerdere blessures ben ik helaas nooit lekker in mijn ritme gekomen. Ik voel dat het tijd is om andere dingen te gaan ontdekken en nieuwe dingen te leren.'

Koppers gaat de trainerscursus volgen en keert terug in de jeugd van Ajax, de club waar hij ook werd opgeleid. Vervolgens maakte hij minuten namens ADO den Haag, FC Twente, Willem II, PEC Zwolle en Almere City, waar zijn contract deze zomer afliep. Naast zijn trainerscursus gaat hij de opleiding HBO Business & Innovation volgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen