Douglas krijgt kans in 2. Bundesliga, Kowet wil Pouwels houden

Douglas krijgt kans in 2. Bundesliga, Kowet wil Pouwels houden

7 augustus 2020 – Douglas Texeira is in elk geval voor even vertrokken bij Go Ahead Eagles. De centrale verdediger trainde al even mee en maakte in het oefenduel met Telstar een prima indruk, maar de Deventenaren hebben vermoedelijk andere prioriteiten. Omdat een Duitse club uit de 2. Bundesliga hem ook een kans geeft op een contract, is hij daar voor even heen.Dat schrijft De Stentor. Het is de bedoeling dat hij komend weekend weer aansluit in Deventer, de onbekende Duitse club wilde vooral zijn fitheid testen. Toch richt Kowet de peilen wat versterkingen betreft voorlopig vooral op een aanvallende middenvelder en mogelijk een extra aanvaller: een centrale verdediger lijkt in eerste instantie nog niet nodig.

In 2017 speelde Douglas voor de laatste keer een profwedstrijd. Daarvoor maakte de speler furore in Enschede, waar hij in 2010 landskampioen werd. Vervolgens speelde Douglas voor Dinamo Moskou en Sporting Portugal.

Lees ookDouglas op proef in Deventer: "Ik kan nog wel een paar jaar door"

Pouwels en Ross
Wel liet de club weten aan De Stentor dat het toch verder wil met Maarten Pouwels. De 21-jarige aanvaller had een aflopende verbintenis, maar heeft alsnog een nieuwe aanbieding gekregen van Go Ahead Eagles, al kan hij volgens het regionale medium mogeljik ook naar het Spaanse Deportivo Alavés. Go Ahead hoopt ook Frank Ross in Nederland te houden: de stageperiode van de middenvelder (22) is in elk geval verlengd.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 29 september 2020

  2. maandag 28 september 2020

  3. zondag 27 september 2020