Lukkien houdt rekening met vertrek van gewilde Bijl

Lukkien houdt rekening met vertrek van gewilde Bijl

7 augustus 2020 – FC Emmen-trainer Dick Lukkien houdt zeer sterk rekening met een vertrek van Glenn Bijl. Hoewel nog geen enkele club zich officieel heeft gemeld voor de rechtsachter, voelt de coach dat er veel beweging is rondom de verdediger. Verder liet de oefenmeester weten dat keeper Mathias Hamrol mag vertrekken.Dat vertelt hij tegenover FOX Sports. "Dat geldt ook een beetje voor Sergio Pena en Miquel Araujo. Je weet dat dat soort spelers het heel goed heeft gedaan. Dat zijn mannen die interessant zijn voor heel veel clubs", weet Lukkien. "Maar op dit moment heeft niemand zich nog concreet gemeld bij FC Emmen. Maar dat kan vandaag of morgen anders zijn."

Verder kreeg Lukkien met de rentree van Nick Bakker en ook Anco Jansen twee spelers terug, die hij (eind) vorig seizoen moest missen. "Anco is hard op de weg terug en knoopt aan bij fit zijn. Ik hoop dat dat goed gaat", zei Lukkien, die bevestigt dat ook Bakker weer volledig fit is, nadat hij bijna een jaar uit de roulatie is geweest met een zware blessure."

Lees ookPeña genoemd bij Villarreal: "Ik vind dat hij nog jaar moet blijven"

Of Kerim Frei volgend seizoen weer bij FC Emmen speelt, is vooral een financiële zaak. "Hij zit in zijn laatste contractjaar, dus het is ook logisch dat zijn werkgever Istanbul Basaksehir nog wat centjes voor hem wil zien. Wij kunnen vooralsnog niet voldoen aan de wensen van het kamp Frei én van kamp Istanbul Basaksehir. Maar het blijft een interessante optie."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 23 september 2020

  2. dinsdag 22 september 2020