Letsch geeft Huisman en Manhoef kans in A-selectie Vitesse

7 augustus 2020, 18:56

Vitesse-talenten Daan Huisman (18, foto) en Million Manhoef (18) krijgen komend seizoen een serieuze kans in het eerste elftal. Het talentvolle duo – een middenvelder en linksback – is door Thomas Letsch definitief toegevoegd aan de eerste selectie van de Arnhemmers.

Dat vertelt de Duitse coach tegenover De Gelderlander. Andere talenten, onder wie Richie Musaba, Enzo Cornelisse, Brend Leeflang, Yassin Oukili en Roy Kuijpers, zijn eerder door Letsch teruggezet naar het O21-team, maar dat geldt dus voor Manhoef en Huisman niet. "Daan groeit elke wedstrijd. Hij probeert geen speciale dingen te doen, maar speelt heel makkelijk mee", zag Letch over de door Vitesse opgeleide middenvelder.

Ook Manhoef krijgt een kans in de A-selectie, ondanks dat Vitesse met Max Clark en Maximilian Wittek al twee linksbacks in de selectie heeft. "Maar dit is een logische beslissing als je kijkt naar de manier waarop hij zich presenteert deze voorbereiding", stelt Letsch, die de jeugd dus een kans wil geven bij Vitesse komend seizoen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen