'Feyenoord akkoord met Summerville over contract'

7 augustus 2020, 18:27

Feyenoord gaat het contract van Crysencio Summerville verlengen. De talentvolle buitenspeler (18) heeft een verbintenis dat nog slechts tot 2021 loopt, maar gaat op korte termijn zijn handtekening zetten onder een contract dat hem tot 2025 in De Kuip houdt. Uit de overeenkomst blijkt dan veel vertrouwen.

Dat schrijft het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt althans. Er ligt volgens het medium inmiddels een akkoord, al moeten de laatste formaliteiten nog worden afgerond. Het gaat daarbij onder andere over de afspraken omtrent de speeltijd dat het gewilde talent krijgt. Onder andere Wolverhampton Wanderers had serieuze belangstelling in de buitenspeler en wilde enkele miljoenen op tafel leggen.

Ook Anderlecht, Rangers FC en Red Bull Salzburg hebben interesse getoond in de jeugdinternational, die bij ADO het afgelopen seizoen goed was voor twee goals en drie assists. Feyenoord hoopte hem binnenboord te houden, maar als er geen akkoord zou komen over een contract, was een zomerse transfer bijna onafwendbaar. Anders zou hij immers transfervrij de deur uitlopen komende zomer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen