Bayern zonder Coman, Insigne toch mogelijk tegen Barça

7 augustus 2020, 17:15

Bayern München moet het zaterdagavond stellen zonder Kingsley Coman. De Franse vleugelspits is geblesseerd en daarom niet in de selectie opgenomen door Hansi Flick. De Duitse coach geeft aan met Ivan Perisic en Philippe Coutinho genoeg alternatieven achter de hand te hebben en geen risico's te willen nemen met de Fransman. 

Dat heeft trainer Flick laten weten tijdens de persconferentie. Gezien de 0-3 zege in het heenduel en het feit dat bij Chelsea nog veel meer spelers ontbreken (onder andere Ruben Loftus-Cheek), is de keuze van Flick niet verrassend. Normaliter is de return in Duitsland nog slechts een formaliteit voor Der Rekordmeister, dat een van de favorieten voor de Champions League-zege is.

Insigne tóch tegen FC Barcelona

Napoli-aanvoerder Lorenzo Insigne komt mogelijk toch in actie tegen FC Barcelona in de return van de Champions League. De aanvaller kampte met een dijbeenblessure en leek het duel in Camp Nou vrijwel zeker te moeten missen, maar trainde vrijdag toch mee met de Italiaanse ploeg. Zodoende heeft trainer Gennaro Gattuso hem opgenomen in de selectie en mag hij nog hopen op speelminuten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen