Aboutaleb in gesprek met Feyenoord over fans bij duels

6 augustus 2020, 23:02

Ahmed Aboutaleb gaat in conclaaf met Feyenoord. De burgemeester van Rotterdam wil het met de club hebben over de hoeveelheid supporters die er zaterdag aanwezig mogen zijn bij het oefenduel met Sparta.

Zoals het nu staat mogen daar 7.000 fans bij aanwezig zijn. Dat kan er echter nog aangepast worden na het gesprek tussen club en burgemeester. Aboutaleb wil de situatie beter in kaart krijgen nu Rotterdam te maken heeft met een toename van coronabesmettingen. Deze week kwam Feyenoord slecht in het nieuws toen een groep fans bij de eerste openbare training de spelers toezongen. Dat is in strijd met de coronaregels.

Premier Mark Rutte reageerde daar donderdag tijdens zijn persconferentie op en had geen goed woord over de de fans die dat deden. Hij gaf aan dat het niet uitgesloten is dat er bij duels minder of zelfs geen fans aanwezig zullen zijn. Omdat er meer macht ligt bij burgemeesters, heeft Aboutaleb een behoorlijke vinger in de pap wat betreft het aantal fans bij (oefen)duels van Feyenoord.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen