Sarri niet blij met Memphis: "Lyon heeft belangrijke speler terug"

Sarri niet blij met Memphis: "Lyon heeft belangrijke speler terug"

6 augustus 2020 – Juventus heeft er een zorg bij richting het duel met Olympique Lyon van vrijdag. De Fransen kunnen in tegenstelling tot het eerste duel namelijk nu wel beschikken over Memphis Depay en dat zorgt voor kopzorgen bij Maurizio Sarri.De coach van Juventus weet dat zijn ploeg de 1-0 nederlaag van het eerste duel moet zien weg te poetsen. Dat Lyon weer kan beschikken over Memphis helpt volgens de coach niet mee. "Memphis is een belangrijke speler, met hem krijgen wij het moeilijker. Maar het is nog steeds mogelijk om door te gaan. We hebben een goede wedstrijd nodig. We zullen erg scherp moeten zijn."

Lyon had bij het thuisduel met Juventus de steun van het publiek. Dat voordeel heeft Juventus vrijdag niet. "Daar moeten we mee om zien te gaan", aldus Sarri tijdens zijn perspraatje. "Het is altijd vervelend om zonder publiek te spelen, maar zeker in de Champions League. Ook de spelers vinden dat echt lastig."

De kans is groot dat Sarri vrijdag geen beroep kan doen op Paulo Dybala, die door blessureleed een twijfelgeval is. De Argentijn werd deze week nog verkozen tot de beste speler van het Serie A-seizoen.

Lees ook: Memphis versus De Ligt: "Ben trots, maar nu zijn we rivalen"

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 1 oktober 2020

  2. woensdag 30 september 2020