Zwitserland
0 – 0
Turkije
Italië
0 – 0
Wales

Helmond Sport hoopt op 'samenwerking' met KV Mechelen

Helmond Sport hoopt op 'samenwerking' met KV Mechelen

6 augustus 2020 – Helmond Sport hoopt voor komend seizoen een samenwerking aan te gaan met het Belgische KV Mechelen. De Eerste Divisie-club heeft de eerste spelers van de Jupiler Pro League-club al op proef en hoopt voor komend seizoen een aantal van hen te kunnen lenen.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Volgens diverse Belgische media is er zelfs al een samenwerking aan de orde, maar dat is volgens beide clubs aan het ED nog te vroeg om te bevestigen. Wel is de verwachting dat er naast verdediger Maxime de Bie (19) en middenvelder Arno van Keilegom (21) nog meer talenten van Mechelen naar De Braak komen.

Beide clubs gaan binnenkort om tafel over een mogelijk samenwerkingsverband, dat voor Helmond Sport erg welkom zou zijn in deze moeilijke financiële tijden. Met NAC Breda heeft Helmond Sport ook nog een samenwerking tot en met 2022 lopen, maar bij beide clubs zijn inmiddels de directies gewisseld, waardoor die overeenkomst ongedaan gemaakt zou kunnen worden. NAC-directeur Mattijs Manders gaf eerder al aan dat er gesproken moest worden over de samenwerking. 

gerelateerd