Spoorboekje: Champions League schiet eindelijk weer in gang

Spoorboekje: Champions League schiet eindelijk weer in gang

7 augustus 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 7 augustus. 
Wedstrijden

Manchester City – Real Madrid (21.00 uur) 
Zonder Gareth Bale, James Rodriquez en de geschorste Sergio Ramos heeft Zinedine Zidane met zijn elftal een klein wonder nodig op bezoek in Manchester. Een 1-2 achterstand moet worden goedgemaakt en dat terwijl de ploeg van Pep Guardiola in eigen huis in bloedvorm is. Liverpool (4-0) en Arsenal (3-0) werden op eigen veld al weggeblazen sinds de coronastop, waarna alle thuisduels werden gewonnen met liefst 24 doelpunten voor en nul tegen.

Juventus – Olympique Lyon (21.00 uur)
De Italiaanse titel was eigenlijk een vereiste voor trainer Maurizio Sarri, maar het grote vuurwerk moest komen in de Champions League. Dat was het grote doel, maar daarvoor is met Olympique Lyon nog wel een flinke horde te nemen. Want de 1-0 nederlaag in Frankrijk is niet bepaald veelbelovend voor de Oude Dame, die bovendien ondanks de titel niet bepaald in goede doen verkeren. Komt het ditmaal wel goed?

FC Emmen – SC Cambuur (18.45 uur)
SC Cambuur kent tot dusver een uitstekende voorbereiding en won onder andere van PEC Zwolle, dat vervolgens AZ wist te verslaan. De Leeuwarders hebben de 'kampioensploeg' compleet gehouden, maken ze tegen Emmen opnieuw indruk? Dick Lukkien heeft zijn elftal immers ook al heel aardig versterkt.

Voetbal op tv

18.45 uur: FC Emmen – SC Cambuur, FOX Sports 1, live verslag van het oefenduel
20.30 uur: Juventus - Olympique Lyon,  Ziggo Sport, live verslag van het Champions League-duel
20.30 uur: Manchester City – Real Madrid, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het Champions League-duel
23.00 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, actualiteitenprogramma,

  

Meer nieuws

  1. dinsdag 29 september 2020

  2. maandag 28 september 2020

  3. zondag 27 september 2020