'Brighton wil na Veltman ook NAC Breda-verdediger Van Hecke'

'Brighton wil na Veltman ook NAC Breda-verdediger Van Hecke'

6 augustus 2020 – NAC Breda-verdediger Jan Paul van Hecke heeft de volgende aanbieding op zak. De achterhoedespeler staat al maandenlang in de belangstelling van diverse clubs, maar aan dat rijtje kan ook Brighton & Hove Albion worden toegevoegd. De Engelse club zou bereid zijn om aan de transfersom van twee miljoen euro te voldoen en is daarmee een meer dan serieuze kandidaat.Dat schrijft BN/De Stem althans. Daarmee is het overigens nog niet gezegd dat Van Hecke ook definitief naar die club vertrekt, aangezien de verdediger eerder ook bij interesse van AS Monaco niet toehapte. Ondanks dat hij daar vijftien keer meer kon verdienen dan bij NAC, stond hij niet te springen en besloot hij voorlopig bij de Eerste Divisie-club te blijven.

Lees ookVan Hecke: "Wat ik een mooie stap vind? De Eredivisie"

Volgens NAC Breda is een deal zelf nog prematuur, maar dat de nieuwe werkgever van Joël Veltman interesse heeft, is geen toeval. Van Hecke ontwikkelde zich de laatste tijd stormachtig, al zou hij het liefst een volgende stap maken in de Eredivisie, waar FC Utrecht en Feyenoord aan hem werd gelinkt. Laatstgenoemde club zou hem echter niet kunnen betalen. Als hij naar Brighton vertrekt, is hij ruim twee keer zo duur als Veltman. 

Geen Malone en Duarte voor NAC
Verder schrijft het regionale medium dat NAC Breda voorlopig niet in zee gaat met de transfervrije Dion Malone en Deroy Duarte. Eerstgenoemde wil een avontuur in het buitenland aangaan, terwijl de komst van Duarte simpelweg onhaalbaar voor de Eerste Divisie-club.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 2 oktober 2020

  2. donderdag 1 oktober 2020