Galatasaray haalt verloren zoon Arda Turan terug

5 augustus 2020, 19:16

Galatasaray heeft zijn selectie versterkt met oudgediende Arda Turan. Negen jaar na zijn transfer naar Atlético Madrid keert de Turkse middenvelder annex aanvaller terug bij zijn jeugdliefde. Galatasaray maakt niet bekend voor hoeveel jaar Turan aan de slag gaat in Istanbul. Naar verluidt heeft hij een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar ondertekend.

Bovendien melden Turkse media dat Turan geen basissalaris bij Galatasaray zal ontvangen. Met onder meer wedstrijdpremies moet hij de kost verdienen. Het is voor Turan alweer een tijdje geleden dat hij op het wedstrijdveld stond. Eind 2019 speelde hij zijn laatste officiële duel, voor Istanbul Basaksehir. Die club huurde Turan twee jaar van FC Barcelona.

De Catalaanse club nam Turan in 2015 voor tientallen miljoenen over van Atlético Madrid. In Barcelona kwam de Turk niet helemaal uit de verf. In tweeënhalf jaar tijd kwam Turan tot 55 officiële duels voor Barça. Bij Galatasaray hoopt de Turk zijn carrière toch nog op een waardige wijze af te sluiten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen