Jans kijkt uit naar Jeremejeff, Streuer wil nog centrale verdediger

5 augustus 2020, 09:33

FC Twente-trainer Ron Jans is dolblij met de komst van Alexander Jeremejeff (26). De spits wordt komend seizoen gehuurd van Dynamo Dresden, maar staat al langer op het lijstje van de coach. In zijn tijd als technisch manager van FC Groningen viel zijn oog op de aanvaller tijdens een duel van zijn oude werkgever BK Häcken.

Dat vertelt hij tegenover Voetbal International. Jans was aanwezig bij de wedstrijd voor een andere speler - die uiteindelijk niet naar FC Groningen kwam, maar Jeremejeff maakte indruk en viel op bij Jans. "Als je hem ziet denk je: typische targetman. Die rol kan-ie wel invullen, maar hij is ook echt een goeie voetballer. Iemand die in de gaatjes duikt", aldus Jans over de 1,92 meter lange spits.

"Ik heb sterk het gevoel dat hij in de Nederlandse competitie heel goed tot zijn recht komt", verwacht de oefenmeester. FC Twente heeft een koopoptie bedongen op Jeremejeff, voor wie Dynamo Dresden in 2019 nog een miljoen euro over had.

Nóg een centrale verdediger

Verder deelde technisch directeur Jan Streuer dat FC Twente nog op zoek is naar een centrale verdediger. Dat heeft niets te maken met de blessure van Kik Pierie, maar alles met het feit dat de Tukkers de posities dubbelbezet willen hebben. "Misschien dat we daar nu wat meer haast mee gaan maken. Aan de andere kant moet je ook weer niet overhaasten", vindt Streuer tegenover TC/Tubantia. Daarbij gaat het om een rechtsbenige centrale verdediger, die de concurrentie met Julio Pleguezuelo aan moet gaan.

Lees ookHuurling Pierie direct enkele weken 'out' bij FC Twente

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen