"Bij kleine irritatie komt oude Beugelsdijk boven, die moet beuken"

5 augustus 2020, 08:50

Met Peet Bijen heeft Tom Beugelsdijk een nieuwe concurrent. Het clubicoon van ADO Den Haag hakte in het verleden vaker met dit bijltje, altijd kwam hij weer bovendrijven. Strijd heeft de bijna dertigjarige Beugelsdijk ook nodig. "Ik moet boos zijn, dan ben ik op mijn best", zegt hij.

"Dat heb ik deze voorbereiding al gehad, ook door de prikkel van concurrentie. Dan is er een kleine irritatie en dan komt de oude Beugelsdijk boven, die moet beuken", vertelt Beugelsdijk in het Algemeen Dagblad. De ras-Hagenees kan ook weer pijnvrij spelen. Voor de jaarwisseling brak hij zijn pols. In de laatste wedstrijd voor de coronastop maakte Beugelsdijk zijn rentree, maar zonder risico ging dat niet. "Ik deed voor het eerst weer mee en ging er bij AZ als een bezetene in, maar liep nog risico. Als ik viel, was ik er maanden uit. Nu kan alles weer, dat is het belangrijkst."

Lees ook: Elia belooft in gesprek te gaan met ADO Den Haag en Twente

Onder vorig seizoen staat voor Beugelsdijk een streep. "We mogen echt in onze handen knijpen. Dat leeft echt in de groep, net als het gevoel van revanche. Daar mogen we nooit meer komen te staan. Dat heb ik me echt voorgenomen, dit wil je niet meer. Ik wil die boodschap wel overbrengen, maar de jongens weten het al. Als ik aan Lex (Immers, red.) vraag: wil je het over vorig seizoen hebben? Dan zegt hij: daar wil ik het niet over hebben, streep eronder. We weten wat ons te doen staat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen