Lukkien over Padt-soap: "Was absoluut geen Groningen pesten"

4 augustus 2020, 19:28

Dick Lukkien stelt dat het halen van 'dure' spelers niet alleen te maken heeft met geld. Volgens de oefenmeester is ook het hebben van een goed verhaal cruciaal – hetgeen de coach ook bij FC Groningen's Sergio Padt heeft geprobeerd. "Het gaat spelers niet alleen om het geld, maar ook om het perspectief dat je kunt bieden."

Dat vertelt hij tegenover de NOS. De soap rondom Padt kreeg nogal wat aandacht, al komt het niet tot een transfer. "Van Groningen pesten was absoluut geen sprake. We - ik in ieder geval - hebben het beste voor met Groningen, een prachtige club. Maar wij willen ook vooruit", verduidelijkt Lukkien, die weet dat er door de dertien vertrekkers er nog meer spelers bijkomen. Padt wordt dat niet, bevestigt Lukkien nogmaals.

Lees ookPadt zet streep door Emmen-transfer: "Het gaat niet door"

"Tibbeling is een mooi voorbeeld. Hij kan bij andere clubs veel meer verdienen, maar hij is naar FC Emmen gekomen om zijn carrière van een nieuwe impuls te voorzien", aldus Lukkien. "Ik denk ze zien dat het bij Emmen wel lekker voetballen is. We willen een stabiele speler in de Eredivisie worden, plek negen tot plek dertien. Afgelopen jaar zijn we twaalfde geworden en met wat transfers gaan we op jacht naar beter. Maar het is te vroeg dag om daar wat over te zeggen." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen