Den Bosch slijt Velkov, interesse voor De Graafschap-spelers

Den Bosch slijt Velkov, interesse voor De Graafschap-spelers

4 augustus 2020 – FC Den Bosch is definitief verlost van Stefan Velkov. De voor de Eerste Divisie-club te dure centrale verdediger heeft zijn transfer naar KFC Uerdingen 05 afgerond. Afgelopen half jaar werd hij de Bulgaar, die onder Kakhi Jordania naar Den Bosch kwam, al verhuurd aan RKC Waalwijk. Ditmaal betreft het een definitieve transfer. Dat heeft FC Den Bosch laten weten. Velkov werd gehaald door Jordania en moest de eerste speler van een compleet nieuw elftal worden. Door de lonkende financiële injectie kon hem al een fors salaris worden gegeven, maar dat werd een blok aan het been van de club, toen de overname door Jordania uiteindelijk werd afgekeurd. Bij Uerdingen treft Velkov een gelijk project: de club die onder andere Peter van Ooijen al presenteerde, wil zo snel mogelijk de weg naar de Bundesliga-inzetten. 
 
Belangstelling voor sleutelspelers De Graafschap 
Uit Doetinchem kwam een opvallend interview met trainer Mike Snoei, die heeft aangegeven dat er veel belangstelling is voor spelers van De Graafschap. Daarbij gaat het volgens hem om 'belangrijke' krachten. "Ik houd mijn hart vast, want er is belangstelling voor bepalende spelers bij ons", vertelt hij tegenover De Gelderlander. "En als die de verlangde prijs betalen, weet je wat er gebeurt." Om wie het gaat, wordt niet bekend gemaakt. Wel dat er dus interresse is voor spelers van De Superboeren

Soto nog niet naar Telstar
Norwich City-spits Sebastian Soto heeft een geode proefperiode gehad bij Telstar, toch is het nog altijd geen gelopen koers dat de Eerste Divisie-club hem volgend seizoen kan huren. Pas na de vakantie van de Amerikaan, wordt volgens NH Nieuws duidelijkheid gegeven over de toekomst van Soto.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 25 september 2020

  2. donderdag 24 september 2020

  3. woensdag 23 september 2020