Zirkzee uitgeschreven bij Bayern in CL, Reis toegevoegd

4 augustus 2020, 16:59

Verrassend nieuws uit München: het seizoen voor Joshua Zirkzee zit er vermoedelijk al op. De jonge aanvaller is de stand-in van Robert Lewandowski in de spits bij Bayern, maar is door trainer Hansi Flick niet opgenomen in de selectie voor het restant van de Champions League. Ludovit Reis kreeg in dat kader juist goed nieuws.

Via een zijweg (de B-lijst waar hij gezien zijn jonge leeftijd (19) nog op mag verschijnen) zou Zirkzee weliswaar nog minuten mogen maken, toch is het geen goed nieuws, aangezien dat voor Bright Akwo Arrey-Mbi (17), Jamal Musiala (17) en Malik Tillman (18) – zij werden juist aan de lijst toegevoegd bij Der Rekordmeister – ook geldt. Voor zover gecommuniceerd door Bayern München heeft de Nederlandse talentvolle spits geen blessure opgelopen.

Lees ook: 'Zirkzee ongemotiveerd bij Bayern

Reis toegevoegd bij FC Barcelona

Ludovit Reis kreeg juist mooi nieuws te horen. De middenvelder, normaliter uitkomend in FC Barcelona B, is door de Catalanen ingeschreven voor de Champions League. Daarin kan hij zijn officiële debuut maken. De wisseling is vermoedelijk met het oog op de schorsing van Sergio Busquets, die de return tegen Napoli moet missen. Ook Jorge Cuenca is toegevoegd door Barça.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen