'Deens toptalent Jeppe Kjaer (16) hard op weg naar Ajax'

4 augustus 2020, 11:53

Ajax is dicht bij de komst van Jeppe Kjaer, zo meldt het Deense BT. De pas zestienjarige aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een overgang naar de Amsterdamse club. Ajax heeft inmiddels toestemming gekregen van AC Horsens om met het toptalent te onderhandelen. De Eredivisionist zou zoveel vertrouwen hebben in een goede afloop dat men binnen een week witte rook verwacht.

Ajax moet nog wel een deal met zowel AC Horsens als Kjaer zien te sluiten. Dat lijkt slechts een kwestie van tijd, afgaande op de berichtgeving van het Deense medium. AC Horsens zou zo'n twee miljoen euro verlangen voor zijn pareltje. De piepjonge Kjaer staat in Denemarken te boek als toptalent. Hij speelde al elf wedstrijden in de hoofdmacht en werd onlangs de jongste doelpuntenmaker in de geschiedenis van de Superliga.

In de overeenkomst tussen Ajax en AC Horsens zal waarschijnlijk ook een doorverkooppercentage worden opgenomen, zodat de Deense club profiteert van een eventuele toekomstige verkoop van Kjaer. Ajax zou zeker niet de enige club zijn die belangstelling heeft voor de jonge Deen. Onder meer Chelsea en Juventus zijn ook genoemd als geïnteresseerde clubs. Zij lijken echter achter het net te vissen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen