Elia belooft in gesprek te gaan met ADO Den Haag en Twente

Elia belooft in gesprek te gaan met ADO Den Haag en Twente

3 augustus 2020 – Eljero Elia gaat binnenkort het gesprek aan met ADO Den Haag en FC Twente. Die clubs hopen de 33-jarige aanvaller deze zomer naar de Eredivisie terug te halen. Er zijn echter meer kapers op de kust. FC Groningen flirtte onlangs met Elia, terwijl ook Fenerbahce en Panathinaikos belangstelling hebben.ADO Den Haag en FC Twente, zijn oude clubs, krijgen in elk geval de mogelijkheid hem over te halen. Na het seizoen met Istanbul Basaksehir keert Elia terug naar Nederland. "Om de dingen te doen die ik heb beloofd. Ik ga met ADO en met Twente praten. Kijken hoe zij erin staan, wat zij willen en wat er op mijn pad komt. Uit respect voor wat ze voor mij carrière hebben betekent ga ik naar ze luisteren. Ik ga ook met mijn zaakwaarnemer praten, kijken waar mijn hart het meest ligt en waar het plaatje voor mij klopt", vertelt hij bij FOX Sports.

Arjen Robben polste Elia onlangs voor een overstap naar FC Groningen. De aanvaller van Istanbul Basaksehir heeft Robben daarna niet meer teruggebeld. "Hij heeft tegen me gezegd: je bent altijd welkom bij FC Groningen. Dus als je naar Groningen wilt, laat het maar weten. Dan gaan we er werk van maken."

Plekje vrij
FC Twente hoopt vurig op de terugkeer van Elia. De selectie van trainer Ron Jans kent inmiddels vijf aanvallers, maar Elia is nog altijd welkom. "Er is nog plaats", geeft technisch directeur Jan Streuer aan bij Tubantia.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 23 september 2020

  2. dinsdag 22 september 2020