Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Leverkusen schakelt door en gaat niet meer voor Onana'

'Leverkusen schakelt door en gaat niet meer voor Onana'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

3 augustus 2020 – André Onana heeft een aanbidder minder. Bayer Leverkusen is dicht bij de komst van Robin Olsen. Volgens het Italiaanse Corriere dello Sport is de AS Roma-doelman nog maar één stap verwijderd van een transfer naar de Duitse club.

Onder meer Voetbal International en De Telegraaf schreven vorige week dat Bayer Leverkusen in de zoektocht naar een nieuwe doelman een bod van twintig miljoen euro had uitgebracht op Onana. Ajax verlangt een hogere transfersom, rond de dertig miljoen euro, en wees het bod van de Duitse club af.

Na de berichtgeving in Nederlandse media ontkenden Bayer Leverkusen-directeuren Rudi Völler en Simon Rolfes bezig te zijn met de komst van Onana. Ook spraken zij hun vertrouwen uit in Lukas Hradecky, op dit moment de eerste keeper van Die Werkself.

Nu heeft het er alle schijn van dat Bayer Leverkusen alsnog een concurrent voor Hradecky gaat aantrekken. Olsen, 36-voudig Zweeds international, is bij AS Roma niet de eerste keuze. Het afgelopen seizoen werd de doelman zelfs verhuurd aan Cagliara. In de Italiaanse hoofdstad ligt hij nog voor drie jaar vast.

Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd