Grim gepikeerd: "Gaan we het nu over Ajax hebben?"

Grim gepikeerd: "Gaan we het nu over Ajax hebben?"

3 augustus 2020 – RKC Waalwijk begon vorige week aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Komende zaterdag speelt de Eredivisionist zijn eerste oefenwedstrijd, tegen Ajax. Fred Grim, trainer van de Waalwijkers, is niet helemaal tevreden met de timing van het vriendschappelijke duel.Voor de camera van FOX Sports wordt Grim gevraagd naar de komende oefenwedstrijd. Wat volgt is een ietwat gepikeerd antwoord. "Gaan we het nu over Ajax of over de voorbereiding hebben?", reageert de RKC-trainer. "Ajax is een wedstrijd die je in een normale voorbereiding niet als eerste speelt. Alles is anders, daar moet je rekening mee houden."

Grim krijgt vervolgens de vraag of het niet leuk is om Ajax te treffen. "Het gaat er niet om of het leuk is, het gaat erom of het goed is voor je groep en je bepaalde stappen kunt nemen nemen in je voorbereiding. Normaal gesproken start je niet met Ajax", reageert de coach.

Anas Tahiri, die in de belangstelling van Besiktas staat, heeft wel zin in de oefenwedstrijd met de nummer één van het voorbije Eredivisie-seizoen. "Waarom moeten we bang zijn? Het is Ajax, het is altijd leuk om tegen ze te spelen. Ik denk dat het een goede wedstrijdvoorbereiding is voor ons."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 29 september 2020

  2. maandag 28 september 2020

  3. zondag 27 september 2020