Engelse media melden vorderingen in Sancho-onderhandelingen

Engelse media melden vorderingen in Sancho-onderhandelingen

3 augustus 2020 – Een topdeal tussen Manchester United en Borussia Dortmund is in de maak. Engelse media melden dat de onderhandelingen tussen de Engelse en Duitse club over Jadon Sancho in volle gang zijn. Dortmund verlangt een transfersom van 100 miljoen euro voor zijn sterspeler. Tot een akkoord zijn de clubs nog niet gekomen.Volgens de BBC heeft Dortmund het geïnteresseerde Manchester United een deadline gesteld. Uiterlijk 10 augustus moeten de clubs overeenstemming hebben bereikt over een transfer van Sancho, anders gaat de deal niet door. De Duitsers willen zich namelijk ongestoord kunnen voorbereiden op het nieuwe seizoen, dat op 18 september van gang gaat.

Sancho maakt op zeventienjarige leeftijd de overgang van de jeugdopleiding van Manchester City naar Borussia Dortmund. In Duitse dienst is hij de voorbije jaren uitgegroeid tot een van de meest begeerde aanvallers. Sancho brak twee seizoenen definitief door. Het voorbije seizoen was de Engels international goed voor zeventien doelpunten en zestien assists in de Bundesliga.

Het is goed mogelijk dat Sancho deze zomer een van de duurste spelers ooit wordt. Tot nu toe werd er tien keer een transfersom van honderd miljoen euro of meer voor een speler betaald.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 28 januari 2021

  2. woensdag 27 januari 2021