Roda JC vindt in 43-jarige Wismans nieuwe algemeen directeur

Roda JC vindt in 43-jarige Wismans nieuwe algemeen directeur

3 augustus 2020 – Martijn Wismans is de nieuwe algemeen directeur van Roda JC. Hij gaat uiterlijk per 1 november aan de slag in het Parkstad Limburg Stadion. In Kerkrade volgt hij Karel Bouckaert op, die de functie op interim-basis invulde.Roda JC heeft de voorbije jaren veel directeuren versleten. Wismans is Roda's zesde algemeen directeur in ruim twee jaar tijd. De 43-jarige Wismans was de voorbije zeventien jaar werkzaam bij Inalfa Roof Systems, waar hij verschillende functies bekleedde. Hij kan volgens de club met zijn kennis, ervaring en ambitie verder bouwen aan 'het nieuwe Roda JC'.

"Ik ben een voetballiefhebber en ongelooflijk trots om deze roemrijke club, met de fantastische mensen die er al zijn, weer verder op te mogen bouwen. Na enkele moeizame jaren voel ik de nieuwe energie in dit prachtige stadion. Samen met technisch directeur Jeffrey van As en iedereen binnen de Roda JC-familie gaan we hard aan de slag om de Trots van het Zuiden weer te laten stralen", reageert Wismans.

Roda JC heeft tevens een nieuwe Raad van Commissarissen (RvC) samengesteld. Die bestaat uit Joop Janssen, Claudia Keuters, Robert-Jan Lambrichs, Ralph Bongaerts en René Trost.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 26 september 2020

  2. vrijdag 25 september 2020