Sow nog steeds afwezig bij RKC: "Contact niet makkelijk"

3 augustus 2020, 15:01   Bijgewerkt: 3 augustus 2020, 18:03

Sylla Sow is nog steeds de grote afwezige op het trainingsveld van RKC Waalwijk. Technisch directeur Mohammed Allach gaat graag met de 23-jarige aanvaller om tafel, maar hij krijgt maar moeilijk contact met Sow. "Ik wil hem in zijn ogen aankijken en het gesprek aangaan", zegt Allach.

Sow zou volgens het Brabants Dagblad in belangstelling staan van Engelse clubs en het Belgische Eupen. "Hij zou hier in principe moeten zijn, maar ik heb nog geen contact met hem", zegt Allach tegen FOX Sports. "We wachten de komende dagen af. Het is heel lastig hier een labeltje op te plakken, zonder de speler goed gesproken te hebben. Voordat we harde conclusies trekken, wil ik eerst het gesprek met hem aangaan. Ik ben ontzettend benieuwd."

De speler beschikt nog over een eenjarig contract. "Sow vinden wij belangrijk voor ons. Het is ook een prima jongen. Ik heb alleen nog nooit met hem samengewerkt. Ik zal een inhaalslag moeten maken om te beoordelen wat voor type ik tegenover mij heb zitten. Hier en daar proberen we contact te krijgen, maar het is nog niet makkelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen