Spoorboekje: Brentford en Fulham strijden om promotieticket

Spoorboekje: Brentford en Fulham strijden om promotieticket

4 augustus 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 4 augustus.
Wedstrijden

Brentford - Fulham (20.45 uur)
Halil Dervisoglu is één overwinning verwijderd van promotie naar de Premier League. De twintigjarige aanvaller verruilde afgelopen winter Sparta Rotterdam voor Brentford. Sindsdien kwam hij mondjesmaat in actie voor The Bees, maar behoort de aanvaller wel altijd tot de wedstrijdselectie. Waarschijnlijk ook vanavond als Brentford op Wembley in de promotiefinale aantreedt tegen Fulham.

Chievo Verona - Empoli (21.00 uur)
Chievo Verona en Empoli geven vanavond het startsein voor de play-offs om promotie naar de Serie A. In de reguliere competitie eindigden deze ploegen als zesde en zevende. Ook Spezia, Pordenone Calcio, Cittadella en Frosinone plaatsten zich voor het seizoenstoetje. Met elkaar strijden zij om één promotieticket.

Voetbal op tv

20.00 uur: De Treffers - NEC, FOX Sports 1 - live verslag van oefenduel
22.00 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1 - talkshow

  

Meer nieuws

  1. vrijdag 25 september 2020

  2. donderdag 24 september 2020

  3. woensdag 23 september 2020