Pouwels in belangstelling van Alavés: "Het is afwachten nog"

2 augustus 2020, 23:50

Voor Maarten Pouwels lonkt een opmerkelijk avontuur. De 21-jarige spits staat in de belangstelling van Deportivo Alavés, de nummer zestien van het voorbije La Liga-seizoen. Pouwels kan de stap transfervrij maken, daar Go Ahead Eagles zijn contract niet verlengde.

Pouwels loopt op dit moment nog wel rond in Deventer. "Ik wil graag hier blijven, maar ik heb nog geen contract bij GA Eagles", vertelt hij aan De Stentor. Vorige week sprak hij met de Spaanse club. "Ik heb drie kwartier met de technisch directeur gesproken en ze hebben plannen met mij. Ze zoeken een lange aanvaller. Het is afwachten nog. Ik denk er goed over na en kijk wat het beste is voor mijn ontwikkeling."

Trainer Kees van Wonderen ziet een langer verblijf van Pouwels wel zitten. "Het zou goed zijn voor Maarten als hij nog twee jaar hier zou blijven. Investeren in zichzelf. Ik heb uitgebreid met hem gesproken en hij moet echt nog groeien. Iets minder naïef, wat meer lef. Bepalend zijn. Onze mogelijkheden zijn beperkt, maar van mij mag Maarten blijven bij GA Eagles."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen