Beerschot wint gedevalueerde finale en promoveert als kampioen

Beerschot wint gedevalueerde finale en promoveert als kampioen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

2 augustus 2020 – Beerschot heeft zich zondagavond tot kampioen van de Eerste klasse B gekroond. In de overbodige promotiefinale won de Belgische club andermaal van OH Leuven (1-4). Veel meer dan de eer stond er niet op het spel voor Beerschot en OH Leuven, want beide clubs waren al zeker van promotie naar het hoogste niveau.

Dat heeft allemaal te maken met het recente besluit om de Eerste klasse A uit te breiden van zestien naar achttien teams. De teams speelden zondagavond desalniettemin de tweede wedstrijd van het tweeluik. De eerste wedstrijd was in een 1-0 zege voor Beerschot geëindigd.

Tarik Tissoudali, oud-speler van Telstar, SC Cambuur, VVV-Venlo en De Graafschap, werd toen de matchwinnaar. De aanvaller was zondag weer trefzeker. De andere goals bij Beerschot werden gemaakt door Kenneth Schuermans, Marius Noubissi en Euloge Fessou. Naast Tissoudali deed ook voormalig Eredivisie-speler Ryan Sanusi mee bij Beerschot.

Reacties

gerelateerd