Atalanta draagt derde plaats op aan stad Bergamo

2 augustus 2020, 17:18   Bijgewerkt: 2 augustus 2020, 17:25

Een mooi gebaar van Atalanta Bergamo, dat de derde plek in de Serie A heeft opgedragen aan alle slachtoffers van de corona-pandemie. De regio van de club werd zwaar getroffen door corona. Het had niet veel gescheeld of de ploeg van Hans Hateboer en Marten de Roon was zelfs als tweede geëindigd, maar zaterdag verloor de club in een rechtstreeks gevecht om die plek van Internazionale.

Dat de ploeg desondanks trots is op de prestatie, blijkt wel uit een tweet die namens de club de wereld in werd geslingerd. 'Een vreemd, zwaar en speciaal seizoen. Dat is ook de reden waarom deze derde plaats, de tweede op rij, nog uitzonderlijker is, net als het eindeloze aantal records dat verbroken is. We dragen ze op aan Bergamo en alle Bergamaschi, aan degenen die ons verlaten hebben, degenen die nog steeds voor hun leven vechten en aan alle Atalantini.'

Het seizoen is nog niet afgelopen voor Atalanta. De Italianen dingen nog mee naar de Champions League. In de kwartfinale van het miljoenenbal staat komende maand een duel met Paris Saint-Germain op de rol.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen