'AS Roma ligt op pole position voor transfervrije Vertonghen'

2 augustus 2020, 14:50   Bijgewerkt: 2 augustus 2020, 14:57

Jan Vertonghen werd de voorbije maanden aan diverse clubs gelinkt, maar AS Roma ligt momenteel op pole position om zich te verzekeren van de diensten van de Belg. De Italiaanse club wil de transfervrije verdediger als opvolger van Chris Smalling vastleggen voor komend seizoen. De van Manchester United gehuurde achterhoedespeler zou voor een vertrek staan uit de Italiaanse hoofdstad.

Dat schrijft Corriere dello Sport althans. Het Italiaanse medium maakt melding van de komende overstap van Vertonghen, die als opvallend bestempeld mag worden. De Belg werd in een eerder stadium aan diverse clubs gelinkt, waarbij FC Barcelona en Internazionale de beste papieren leken te hebben. Sinds eind juni werd ook AS Roma genoemd en de Romeinen lijken spijkers met koppen te slaan.

Vertonghen trok afgelopen maand de deur achter zich dicht in Londen. Met 129 Premier League-zeges verlaat hij de club als recordhouder wat de veldspelers betreft, alleen keeper Hugo Lloris won in de Engelse competitie vaker met de Spurs. Smalling werd afgelopen jaar al gehuurd door AS Roma, maar staat voor een terugkeer naar Manchester United, zo schrijven diverse Engelse media. Hij zou zelfs niet eens meer in actie komen voor AS Roma in het restant van dit Europa League-seizoen, ondanks dat hij een goede indruk maakte dit seizoen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen