Hoesen en Kashia uitgeschakeld in MLS is Back-toernooi

Hoesen en Kashia uitgeschakeld in MLS is Back-toernooi

2 augustus 2020 – De laatste twee wedstrijden in de kwartfinale van het MLS is Back-toernooi zijn in de nacht van zaterdag op zondag (Nederlandse tijd) afgewerkt. Minnesota United stootte ten koste van het San José Earthquakes van Danny Hoesen, Guram Kashia en Valeri Qazaishvili door naar de halve finale (1-4). Portland Timbers zette New York City FC met 1-3 opzij.

Bij de wedstrijd tussen San José Earthquakes en Minnesota United stonden Kashia en Qazaishvili aan de aftrap, terwijl Hoesen als invaller ruim twintig minuten speeltijd kreeg. Op het moment dat de Nederlandse aanvaller binnen de lijnen kwam, leidde de club uit Minnesota al met 1-3 door goals van Robin Lod, Jocari Hayes en Luis Amarilla. Vlak voor tijd maakte Marlon Hairston met de vierde Minnesota-goal een einde aan alle twijfel.

In de halve finale van het MLS is Back-toernooi worden donderdag en vrijdag de wedstrijden Philadelphia Union - Portland Timbers en Orlando City - Minnesota United gespeeld. Bij Philadelphia Union is oud-Heraclied Jamiro Monteiro basisspeler.

gerelateerd