Bartomeu boos op Arthur: "Onbegrijpelijk, onacceptabel"

1 augustus 2020, 21:02   Bijgewerkt: 1 augustus 2020, 21:16

FC Barcelona-voorzitter Josep María Bartomeu heeft in een interview met het Spaanse Sport uitgehaald naar Arthur, die weigert naar de Catalaanse club terug te keren voor het restant van de Champions League. "Hiermee toont hij een gebrek aan respect, aan zowel zijn teamgenoten als de club", aldus de preses.

Arthur verkast binnenkort naar Juventus en ziet het niet zitten om nog te voetballen voor zijn huidige werkgever. FC Barcelona hervat volgende week zaterdag de Champions League met een wedstrijd tegen Napoli. "Het is onbegrijpelijk dat een speler zoiets doet terwijl er zo'n belangrijke titel op het spel staat. Het is niet te rechtvaardigen en onbegrijpelijk."

"We waren het erover eens dat hij tot het einde van de Champions League voor Barça zou blijven spelen", gaat hij verder. "Arthur is een speler die een bepaalde waarde heeft en ons had kunnen helpen. Maar hij keerde niet terug na zijn mini-vakantie. Het is een onaanvaardbare daad, er is geen argument dat zijn afwezigheid rechtvaardigt. Daarom ondernemen we juridische stappen. Hij belde me op en zei: ik keer niet terug en blijf in Brazilië. Het is zijn beslissing. Niemand heeft hem toestemming gegeven."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen