Ten Hag wil linksbackpositie van Ajax nog dubbel bezet krijgen

1 augustus 2020, 15:04   Bijgewerkt: 1 augustus 2020, 15:57

Met de huidige bezetting kijkt Ajax nog naar een linksback. Alleen die positie heeft Erik ten Hag niet dubbel bezet. Eerst gaat de trainer van de Amsterdammers kijken of hij dit intern kan oplossen. "We hebben natuurlijk een paar opties daar, bijvoorbeeld Martinez en Dest en ik heb nog wel één of twee dingen in gedachten die ik daar ga uitproberen", aldus Ten Hag, die vandaag (zaterdag) aan de voorbereiding begon.

"Maar ondertussen zullen we om ons heen kijken. Alleen is het niet zo eenvoudig om in de kwaliteit die wij zoeken een speler te vinden. Dan kun je misschien nog wel een speler vinden die die kwaliteit brengt, maar het is ook lastig voor een nieuwe speler om met Nico (Tagliafico, red.) de concurrentie aan te gaan", zegt Ten Hag tegen De Telegraaf. "Als Nico weggaat, ligt het natuurlijk open en wordt het aantrekkelijker voor een aantal spelers om die stap te zetten."

Lees ook: Neres traint weer met groep: "De grootste meevaller van de dag"

Onana

Ajax haalde al wel Maarten Stekelenburg terug. Daarmee houdt de club rekening met een vertrek van André Onana. "We willen hem graag nog een jaar houden, maar er is altijd een mogelijkheid, dat er iets op gang gaat komen en dat hij nog vertrekt. Dan zijn we met Maarten voorzien. Dan hebben we er een ervaren keeper achter zitten. Een keeper, die in het profiel van Ajax past en kwaliteit kan brengen en ontzettend veel ervaring in zijn bagage heeft zitten. Daarop hebben we geanticipeerd. Wat niet wil zeggen, dat we geen andere keeper halen als Andre gaat. Dan willen we uiteraard nog een keeper erbij halen. Maar met Maarten zijn we in ieder geval voorzien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen